Loading...

En webbtjänst & APP som förenklar ditt arbete

Verksamhetsplatsen ingår i VVSteknikgruppen som är ett familjeägt företag, grundat 1992, där även VVSteknik Rörinspektion och Infodring samt VVSteknik Energi och Miljö ingår.

20+

Års erfarenhet

6788st

Använder Vepla

13817st

Skapade projekt

90%

Positiv feedback

Verksamhetsplatsens webbaserade system

Verksamhetsplatsen har funnits sedan 2001 och uppkom då man såg att det fanns ett behov av att förenkla och digitalisera arbetet i byggbranschen.

Vidare utvecklades även ett ledningssystem med färdigskrivna dokument som är enkla att redigera. Ledningssystemet passar alla företag, stora som små, och är framtaget för att man ska kunna ha ordning och reda i verksamheten samt på ett enkelt sätt kunna jobba med kvalité, miljö och arbetsmiljö.

Intresseanmälan

Arbetsmiljöarbete

Systematiskt arbetsmiljöarbete är viktigt för alla företag men kan kännas svårt och tidskrävande. Arbetsmiljöhanboken i Vepla innehåller de flesta dokument som behövs, färdigskrivna och enkla att redigera.

Jobba var man än är

Det ska vara enkelt att jobba och med vårt webbaserade system och app har alla tillgång till alla dokument och funktioner som behövs var man än är. Digitalisering av företaget gör jobbet enkelt och sparar både tid och pengar.

Ordning och reda

Ledningssystemet hjälper företag att samla alla dokument på ett ställe så att man slipper papper och pärmar som kommer bort. Personalhantering, checklistor, förteckningar och påminnelsefunktioner gör vardagen mycket lättare.

Förenklat projektarbete

Veplas projektsystem är fyllt med smarta funktioner som förenklar och effektiviserar arbetet för företag i bygg- och entreprenadbranschen. Jobba med projektplanering, egenkontroller, arbetsorder, ÄTA mm direkt i appen. Få full kontroll på projekten.

Vad är Vepla?

Vepla innehåller en uppsjö smarta och livsnödvändiga funktioner för den som driver ett företag. Det är ett helt webbaserat system vilket innebär att du kommer åt det överallt när du behöver. Det perfekta verktyget för att samla allt som har med företaget att göra på ett och samma ställe vilket skapar ordning och reda i verksamheten och underlättar arbetet för alla.

  • Ledningssystem
  • Kvalité, miljö, arbetsmiljö
  • Projekt
  • Personalhantering

Kontaktpersoner

Henrik Hadarsson

Sälj & support

Maila mig 073 402 91 28

Malin Persson

Ansvarig för Verksamhetsplatsen

Maila mig 070 496 55 83

Jon Ljunggren

Ansvarig för systemutveckling

Maila mig 070 655 08 33